MONA LISA LANDGRAAF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2141 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mona Lisa Landgraaf. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 0:42 De pizza was.zoals zoals altijd heerlijk. Vriendelijke bezorging en netjes op tijd. Alleen zou het fijn zijn als de pizza de volgende keer gesneden is. Normaal is dat wel altijd het geval maar nu was het waarschijnlijk druk. Verder zeer tevreden.
12 apr 2024 om 17:31 Het duurde twee uur totdat onze bestelling er was. Aan de telefoon werd gezegd dat er een storing via thuisbezorgd zou zijn, hier was nergens iets over te vinden. We gaan hier nooit meer bestellen.
2 apr 2024 om 19:23 Voor de hoeveelheid,en taaie vlees vonden we het te duur! Jammer ben beter gewend van Mona Lisa
30 mrt 2024 om 20:55 Hij was ruim op tijd. En het was keurig verzorgd en smakelijk. Goede zaak !
29 mrt 2024 om 18:50 De bovenkant van de Calzone helemaal zwart verbrand en niet te eten. Hun hebben kaas eroverheen gesmolten dat je het niet zou zien. Vulling en onderkant waren lekker en goed te eten. Was de eerste keer dat het niet helemaal goed was bij hun,
23 mrt 2024 om 20:01 Ik had een pasta carbonara zonder spekjes en alleen wat kaas erop, mijn baklava was helemaal geplet toen het aankwam en jullie zijn mijn cassis vergeten. Zo’n lastige bestelling was het nou ook weer niet
23 mrt 2024 om 11:52 Duurde wel erg lang bijna twee uurtjes
23 mrt 2024 om 8:43 Altijd optijd heerlijk eten en super lieve mensen ♡ groetjes Yoshi en Denise
15 mrt 2024 om 22:25 Heerlijk gegeten. Lekker heet bezorgd ook. Top!
14 mrt 2024 om 21:56 Biryani was lekker en vriendelijke bezorger.Toppie
14 mrt 2024 om 19:46 Altijd goed eten en heel snel
13 mrt 2024 om 21:06 Vanavond weer eens shoarma hot besteld. De hoeveelheid was meer dan dat ik had verwacht. Het smaakte fantastisch.